ISMERJ MEG MINKET

Rólunk

Üdvözlöm, Kolonics Dóra vagyok.

A KODÓ Plus Kft. alapítója, a számok és a racionális, mérhető folyamatok elkötelezett híve.

Hiszek abban, hogy a hosszú évek alatt megszerzett szakmai tudásunkkal többlet értéket adhatunk partnereinknek, ezáltal az ő teljesítményük is javulhat. Innovatív problémamegoldó képességgel segítjük partnereink fejlődését, folyamatos lendületet adva a napi munkához.

Sok év munkája van abban, hogy ma legjobb tudásom szerint segíthetem Önt

Gyakorlatilag a kezdetektől fogva reál irányultság motivált. Így a közgazdasági szakközépiskolát közgazdász főiskolai képzés, majd pedig folyamatos jelleggel további szakmai képzések követték az életemben.

Közel 20 éven keresztül dolgoztam több meghatározó hazai vállalkozásnál. Az alapoktól a felsővezetői szintig végig jártam a karrier lépcsőfokokat. Ennek Ön lehet a legnagyobb haszonélvezője, hisz az operatív feladatok mellett vezető támogatóként is jó rálátásom van az eredményesség fő mozgatórugóira.

Könyvelés

ELKÖTELEZETT MUNKATÁRSAK

A felkészült csapat, amely az Ön vállalkozásáért dolgozik

Tapasztalt, a munkájuk iránt elkötelezett munkatársakkal dolgozom együtt. A főkönyvelői szolgáltatást én végzem, a könyvelési, bérszámfejtési feladatokban pedig a kollégák is támogatják a közös munkát.

Büszke vagyok rá, hogy 100%-ig precíz, alázatos csapatot tudhatok magam mellett. Akik nem kedvelik a rivaldafényt, ehelyett nagyobb elismerés számukra, ha rendben tudhatják partner vállalkozásaink pénzügyeit.

ELKÖTELEZETT MUNKATÁRSAK

Ilyen velünk dolgozni

Hatékonyan, gyorsan, érthetően reagálunk a felmerülő kérdésekre. Készségesen válaszolunk és úgy fogalmazunk, ami egy pénzügyekben kevésbé jártas szakember számára is könnyen érthető.

Távol áll tőlünk a „miért nem lehet ezt megcsinálni” attitűd. A problémával addig foglalkozunk, amíg azonosítjuk azt. Megoldás-orientáltak vagyunk és csak arra fókuszálunk, hogy tudjuk elérni a kívánt célokat.

Így dolgozunk

A legtöbb ügyfelünkkel évek óta lojális együttműködést tartunk fenn

Egyik kedves ügyfelünk visszajelzése hűen tükrözi, milyen hangulat jellemzi az együttműködéseinket:

„Mióta veletek dolgozom, végre nem szorul össze a gyomrom, akárhányszor levelet kapok a könyvelőtől. Ehelyett simán, gördülékenyen, problémamentesen tudunk együtt dolgozni. Köszönöm!”

KAPCSOLATFELVÉTEL

KÉRJE AJÁNLATUNKAT,
LEGYEN ÖN A KÖVETKEZŐ SIKERTÖRTÉNETÜNK

Kérdése van? Ajánlatot kérne?
Töltse ki a lenti űrlapot vagy keressen minket a lenti elérhetőségeinken.

Szívesen állunk rendelkezésére.

Telefonszámunk:

E-mail címünk:

Kapcsolat

Név(Kötelező)
Hozzájárulás(Kötelező)